Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újra gazdát cserélt Rihanna első kaliforniai otthona

Rihanna, Híresség, Celeb,
(FILE) Rihanna's Charity Donates $5 Million for Global Coronavirus COVID-19 Pandemic Relief. Rihanna's charity organization, the Clara Lionel Foundation, has donated $5 million to support efforts combating the novel coronavirus. MANHATTAN, NEW YORK CITY, NEW YORK, USA - SEPTEMBER 13: Singer Rihanna (Robyn Rihanna Fenty) wearing an Alexis Mabille Couture outfit and Chopard jewelry arrives at Rihanna's 4th Annual Diamond Ball Benefitting The Clara Lionel Foundation held at Cipriani Wall Street on September 13, 2018 in Manhattan, New York City, New York, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ismét tulajdonost cserélt az ingatlan, amely Rihanna első kaliforniai háza volt. A múlt hónapban 15 millió dollárért adták el a birtokot.
Vágólapra másolva!

A múlt hónapban 15 millió dollárért (kb. 5,3 milliárd forint) cserélt gazdát az ingatlan, amely elsősorban arról híres, hogy ez volt Rihanna első saját háza Kaliforniában. Az énekesnő 2009 és 2011 között élt a házban, és az azóta eltelt években más sztárok is laktak benne.

Most egy 35 éves ügyvéd, Jeremy Troxel költözhet be a birtokra, aki igen jó üzletet kötött a 15 millió dolláros vételárral. Az előző tulajdonos házaspár (egy kanadai egészségügyi vállalkozó és felesége) ugyanis 2021-ben 16,8 millió dollárért szerezték meg a házat.

Ők egyébként egy másik sztárpártól, John Legendtől és Chrissy Teigentől vették meg az ingatlant, akik 2016 és 2021 között éltek benne.

Az eredetileg 1966-ban épült ház a Beverly Hills-i Coldwater Canyon feletti hegyekben fekszik, és az épületet 2000-ben teljesen átépítették, illetve kibővítették. Bár nem tudni, hogy Rihanna kézjegyét mennyire viseli magán az ingatlan, Legend és Teigen biztosan végzett átalakításokat a házon, például a Thaiföldről importált egyedi mintás mennyezettel.

A 790 négyzetméter lakóterületű ingatlanban öt hálószoba található, de edzőtermet és moziszobát is kialakítottak benne. A kertből lenyűgöző kilátás nyílik a kanyonra, a pihenést pedig egy sós vizű medence teszi teljessé.

Forrás: Robb Report

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről