Leállást jelentett be az egyik hazai nagybank

telefon, technológia, mobiltelefon, mobil, okostelefon, ember, illusztráció, telefonos ügyintézés
Close-up image of male hands using smartphone at night on city shopping street, searching or social networks concept, hipster man typing an sms message to his friends
Vágólapra másolva!
Az OTP Bank tájékoztatja ügyfeleit, hogy változások lesznek szolgáltatásaikban a digitális fejlesztések miatt ezen a hétvégén. Egyes szolgáltatások meghatározott időszakokban nem lesznek elérhetők.
Vágólapra másolva!

Az OTP Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy

2023. augusztus 5-6-án

Fejlesztési okokból 2023. augusztus 5-én 23:00-tól augusztus 6-án hajnali 2:00-ig, az internetbank, az online személyi kölcsön, az eBIZ szolgáltatás, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és az egyenlegek megjelenítése, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

A Simple alkalmazásban a korábban megvásárolt szolgáltatások elérhetők lesznek a jelzett időszakban is, az NFC fizetési opció a tokenkészlet erejéig rendelkezésre áll majd. A kártyás fizetés ugyanakkor szünetelni fog az appon belül.

A hétvégén az OTP Bank egyes szolgáltatási szünetelni fognak digitális fejlesztések miatt Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 Dmytro Tyshchenko/Shutterstock. No use without permission./Dmytro Tyshchenko

Fejlesztési okokból az OTP Banknál emellett

  • szombatonként hajnali 1:00-tól 7:00-ig, az értékpapír szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek,
  • vasárnaponként hajnali 1:30-tól 4:00-ig, illetve 20:00-tól 24:00-ig, szünetel a lakossági hiteligénylések (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) szolgáltatás.