Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy közel 100 éves villát árulnak Los Angeles szívében

TOPSHOTS Horizontal ILLUSTRATION URBAN LANDSCAPE CITY LIVING SKYSCRAPER MOUNTAIN SNOW
This photo taken on February 7, 2019 shows a view of the downtown Los Angeles skyline with the snow-covered San Gabriel Mountains in the background. (Photo by Chris Delmas / AFP)
Vágólapra másolva!
Piacra került egy spanyol stílusban épült, közel 100 éves villa Los Angelesben. A látványos kastélyért több mint 18 millió dollárt kell fizetnie a következő tulajdonosnak.
Vágólapra másolva!

Los Angeles Los Feliz negyedében található az 1928-ban épült spanyol stílusú villa, amely most 18,4 millió dollárért (kb. 6,5 milliárd forint) eladóvá vált. Az 1034 négyzetméter lakóterületű, szinte erődítményszerűen elzárt kastély Oliver R. Fuller House néven is ismert, az első tulajdonos neve után.

Az épület a helyi mediterrán stílusú építészet jegyében készült el, de magán viseli a régi hollywoodi pompa hangulatát is.

Egy kétszintes rotunda stílusú bejárat vezet a hat hálószobás otthon előcsarnokába, amely egy lenyűgöző lépcsővel és ólomüveggel rendelkezik. A díszes kandallóval ellátott nappaliból franciaajtók nyílnak a kertre és medencére nőző erkélyre.

Az emeleten található a fő hálószoba, amelyhez saját fürdő és két nagy gardrób tartozik. Az épületben emellett tartozik még edzőterem, moziszoba, valamint légkondicionált borospince.

A jelenlegi tulajdonosok 2012-ben jutottak hozzá az ingatlanhoz, és akkor valamivel több mint 7 millió dollárt fizettek érte.

Forrás: Mansion Global

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről