Népszerű élelmiszereket hívnak vissza, kődarabok és rovarok lehetnek bennük

falafel
Vágólapra másolva!
Két népszerű élelmiszerét is visszahívja a Trader Joe's idegen test esetleges jelenléte miatt: a brokkoli cheddar levese rovarokat, a fagyasztott falafel terméke pedig kődarabokat tartalmazhat. A vállalat arra kéri a vásárlóit, hogy dobják ki az érintett árucikkeket, vagy vigyék vissza az üzletekbe, ahol teljes visszatérítést kapnak.
Vágólapra másolva!

A visszahívás a Trader Joe's két népszerű élelmiszertermékét érinti: a brokkolis cheddar levest és a fagyasztott falafelt. A termékeket azóta eltávolították az üzletek polcairól, de a vállalat arra kéri a vásárlókat, hogy dobják ki vagy vigyék vissza a boltokba ezeket, ahol teljes visszatérítést kapnak. Az MSN cikke szerint a visszahívás oka, hogy az élelmiszerek köveket és rovarokat tartalmazhatnak. A termékek fogyasztásával kapcsolatban egyelőre még nem érkezett jelentés egészségügyi problémákról, valamint rosszullétről.

A képen a visszahívott Trader Joe's élelmiszerek:

Az érintett élelmiszereket az Egyesült Államokban értékesítették, ahol a fogyasztókat arra kéri a vállalat, hogy a kérdéseikkel az ügyfélszolgálati osztályokhoz forduljanak, vagy online vegyék fel a kapcsolatot valamelyik munkatársukkal.

Egy héttel ezelőtt a Lidl is veszélyes terméket hívott vissza Nagy-Britanniában. Az Origo korábbi beszámolója szerint a Potts' Truffle Mayonnaise (tételkód 18823) élelmiszerben nagy valószínűséggel Listeria monocytogenes fordulhat elő, ami különösen káros lehet az idősekre, a terhes nőkre, valamint a csecsemőkre.

A címlapi kép illusztráció!