Egy golfpálya van ennek a nyaralónak a hátsó kertjében

Hawaii, Honolulu, golf, pálmafák, Sony Open
HONOLULU, HAWAII - JANUARY 11: Harris English of the United States plays a shot on the 16th hole during a practice round prior to the Sony Open in Hawaii at Waialae Country Club on January 11, 2022 in Honolulu, Hawaii. Gregory Shamus/Getty Images/AFP (Photo by Gregory Shamus / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Közel 8 millió dollárért árulnak egy exkluzív hawaii nyaralót, melynek legfőbb különlegessége, hogy a hátsó kertjében egy 18 lyukú golfpálya található.
Vágólapra másolva!

A Big Island Mauna Kea üdülőhelyén belül fekszik ez a pazar hawaii nyaraló. A hat hálószobás rezidenciát most 7,9 millió dollárért (kb. 2,8 milliárd forint) árulják, és a legfőbb különlegessége, hogy a hátsó kertjében egy 18 lyukú golfpálya található.

A birtokot a neves helyi építész, Hamlet Charles „Lucky" Bennett tervezte, és egy privát zsákutca végében fekszik. A házból tökéletes kilátás nyílik a Csendes-óceánra és a Kohala-hegyre, ugyanis nincsenek környező épületek, amelyek akadályoznák a panorámát.

A 472 négyzetméter lakóterületű birtok a Lilio Lana I Ka Wai nevet viseli, ami azt jelenti, hogy „a tavirózsa otthona". A medencék mellett 167 négyzetméternyi fedett teraszos rész tartozik a házhoz, vagyis a lakók az idejük jelentős részét valószínűleg a szabadban töltik majd, akkor is, ha otthon maradnak.

A teljesen felújított ingatlant bútorozottan kínálják, és a tulajdonosok tagságért jelentkezhetnek a közeli szállodában, hogy igénybe vehessék a szolgáltatásokat. Ezek közé tartozik a strandok, az éttermek, valamint a fitneszközpont és a privát teniszklub használata – természetesen a golfpályával egyetemben.

Forrás: Robb Report