Elképesztő luxus karórát hord a fiatal magyar rapper - videó

Rolex, óra, luxus óra, luxus, logó,
LONDON, ENGLAND - MARCH 19: A man examines a Rolex Oyster Perpetual Datejust at the London Watch Show on March 19, 2022 in London, England. Billed as London's largest ever watch show, the London Watch Show 2022 includes display stands for luxury watch dealers, manufacturers and watch-lover lifestyle products. The event runs March 18-20 at the Grosvenor House hotel on Park Lane, London. (Photo by Leon Neal/Getty Images)
Vágólapra másolva!
T.Danny a többi rapperhez hasonlóan szereti megmutatni, hogy a pénz nála nem akadály: több millió forintot érő luxus karórát visel.
Vágólapra másolva!

Egyre népszerűbb Telegdy Dániel Márton, vagy T.Danny, akinek a YouTube segített beindítani a karrierjét. A szerzeményeiben a pop, a rap és az R&B műfajokat igyekszik általában egybeolvasztani.

Élsportoló családba született, maga is kosaras tehetség, de a sorsa más irányba vitte. 2019-ben bukkant fel az AK26-os rap tehetségkutatón, majd hamar milliós megtekintésekre tett szert a videómegosztó oldalon.

T.Danny már akkor elkezdett széles körben ismertté válni, amikor 2018 februárjában kiadta a Csak Te című dalát, és pár hónappal később annak videóklipjét. Ez volt az énekes/rapper első szerzeménye, ami elérte az egymillió megtekintést a YouTube-on. Innentől fogva fokozatosan vált egyre népszerűbbé, főleg a fiatalabb zenehallgatók körében.

Több millió forintot érő karórát visel T.Danny Forrás: Origo

A többi rapperhez hasonlóan T.Danny is szereti megmutatni, hogy a pénz nála nem akadály. Imádja a luxusórákat - írja a Promotions.hu.

A Beszéljünk órákról elnevezésű YouTube-csatornán leleplezték, hogy nem akármilyen karóra van T.Danny csuklóján a Woah című videóklipben. Egy Rolex Datejust 2-őt visel az előadó, aminek az ára tizenöt, illetve húszezer euró között mozog. Ez átszámítva hat-hét és félmillió forint között van.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)