Így spórolhatunk a népszerű kávézóláncban egy volt alkalmazott szerint

kávézó, fiatal pár, ismerkedés
Vágólapra másolva!
A Starbucks egy volt alkalmazottja egy közösségi platformon osztotta meg tanácsát arról, hogyan lehet jelentős összeget megspórolni a kávézókban, és elmondta melyik italok rendelését nem javasolja, mert értelmetlenül drágák. 
Vágólapra másolva!

Tori Hewitt korábbi barista egy TikTok videóban osztotta meg tanácsait arról, hogy mely italokat felesleges rendelni a Starbucksban, mert azok értelmetlenül drágák.

A népszerű kávézólánc egyik üzletében dolgozva Hewitt naponta látta, ahogy a betérő vendégeknek döbbenetesen sok pénzt kellett fizetniük olyan feltétekért, amiket egyébként ingyen is megkaptak volna.

"Az első dolog a hideg hab a forró italon, ez őrület, hiszen azonnal elolvad" - kezdte videójában a lány.

Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy aki habbal ínná a kávéját, kérhet extra tejszínhabot, ami itt ingyen jár.

"A vaníliás hab pedig abszolút értelmetlen feltét" - vélekedett a volt alkalmazott.

Starbucks: a világ legnagyobb kávéházláncánál sem elvárás a felsőfokú végzettség az üzletvezetői pozícióban Forrás: AFP/Imaginechina/Chen jialiang

A közösségi médiában észlelhető jelenségek kapcsán Hewitt megjegyezte, hogy

egyes italok "áhítattal rajongó követőkre" tettek szert.

"Mindig, amikor hallom, hogy valaki jeges fehér mokkát rendel, azonnal tudom, hogy vaníliás habot kell készítenem, és meg kell ragadnom a karamellás üvegcsét, mert mindenki pontosan ugyanúgy kéri."

Követőit felvilágosította arról is, hogy a mokka valójában amúgy is tejszínhabbal készül, akár forró, akár jeges verzióban kéri a vendég.

"Csak akkor kérdezzük meg a vendégtől, hogy kéri-e a tejszínhabot, ha zsírszegény vagy laktózmentes tejjel, vagy tejhelyettesítővel kérte az italt."

Forrás: Daily Star