Elképesztő kastélyt árulnak Los Angelesben

Los Angeles
Vágólapra másolva!
Három év után újra piacra került egy látványos, extravagáns kúria Los Angelesben. Az ingatlan 40 millió dollárba kerül, ám ez az ár nem is számít magasnak.
Vágólapra másolva!

Egy igazán látványos, neoklasszikus stílusban épült villát árulnak a Los Angeles-i hegyekben. Az ingatlan valamivel több mint három év után került újra piacra. Most 40 millió dollárt (kb. 14 milliárd forint) kérnek érte, ám ez nem is számít túl magas árnak, ha azt nézzük, hogy három éve még közel 50 millió dollárért árulták.

Az eredetileg 2017-ben épült ház a Playboy-villa közelében található. A feljegyzések szerint a több mint félhektáros telket 1996 végén vásárolta meg egy ingatlanbefektető, akkor 1,7 millió dollárért, majd lebontotta a rajta álló házat, hogy legyen hely az új ingatlannak.

A birtokon a főépület egy háromemeletes ház, amely hat hálószobával és 10 fürdőszobával rendelkezik. Emellett építettek egy különálló kétszintes vendégházat, négy hálószobával és három fürdőszobával. A két épület együttes lakóterülete 1951 négyzetméter.

Az ingatlanhoz olyan extrák tartoznak, mint egy cúcstechnológiás mozi, játékszoba, borospince, edzőterem, valamint szauna és földalatti garázs – utóbbi 13 jármű számára.

A szabadban a festői kertben szökőkutakat és gyaloghidat is kialakítottak. Természetesen nem maradt el a medence, de a kertben van grillező és bár, valamint egy teniszpálya is – írja a Dirt.com.