Ma ő a legértékesebb celeb Magyarországon

Zsákbamacska, TV2, sajtóesemény, produkció, műsorvezető, Majka, Pápai Joci
Majka
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs a címlapok terén is alul maradt. Óriásit esett vissza Rubint Réka, Rúzsa Magdi tavalyi pozícióját tartva idén is a harmadik legértékesebb celebje lett az országnak. Megjelent a 40 legértékesebb celeb listája, mutatjuk kik szerepelnek a Forbes listáján!
Vágólapra másolva!

Idén is ugyanazt a módszertant követték a lista összeállításakor, mint amit tavaly bevezettek:

hat tényezőt mérlegeltek a döntés során, méghozzá az ismertséget, a láthatóságot, a kedveltséget, a hitelességet, a pénztermelő képességet és az online jelenlétet.

Mindezek alapján Majka 2023-ban is elnyerte az év legértékesebb magyar celebje titulust.

A zsűritagok döntése azonban korántsem volt egyszerű az egykori villalakó kapcsán. Az énmárkáját tavaly csúcsra pörgető énekes-műsorvezető ugyanis a tavaly februári Forbes címlapsztorijában vezette fel azt, hogy kicsit visszavesz, ősszel négy-öt hónapra Las Vegasba költözik családjával.

Majka Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ózdi rapper a lista történetében másodszor végez a dobogó élén.

A TV2 Sztárban sztár leszek! zsűrifeladatai mellett egy régi-új klasszikust, a Zsákbamacskát támaszthatta fel Pápai Jocival. Majka a bulvárlapok nagy kedvence is, és a koncertjei folyamatosan teltházasak.

A szintén kétszeres aranyérmes rádiós Sebestyén Balázs idén a címlapok, sajtóemlítések és online mutatók terén is alul maradt Majkával szemben. A kudarc oka valószínűleg a Celeb vagyok, ments ki innen! botrányára vezethető vissza. Viszont az őt jobban kedvelők megnyugtatására szolgáljon, hogy az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. országos, reprezentatív kutatása alapján idén is ő a legismertebb magyar celeb.

Rúzsa Magdi stabilan áll a dobogó harmadik fokán, 2023-as összeállítás harmadik legértékesebb celebje. Ugyan a fiatalabb Spotify-közönséget még meg kell nyernie, a magyar rádiós slágerlisták koronázatlan királynőjének nincs oka panaszra. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kutatása szerint a tehetségkutatókból induló magyar énekesek között ő a legsikeresebb, és az ő koncertjei is mindig teltházasak.

A listán a legnagyobb meglepetést a szintén tehetségkutató műsorban megismert Csobot Adél okozta,

aki a 20. helyről ugrott fel a 9. helyre. Till Attila is sokat javított tavalyi visszaeséséhez képest, hét pozícióval előrébb újra az első tízben köszönthetjük.

Döbbenetes visszaesést produkát viszont a fintesszlady Rubint Réka, aki tíz helyet csúszott lefelé. A lista abszolút negatív rekordját azonban férje, Schobert Norbert jegyzi, ennek oka minden bizonnyal a Norbi Update adósságával és az ezt követő negatív médiahullám lehetett.

További információk a Világgazdaság cikkében olvashatók.