Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Repültek a kávés poharak és a szendvicsek egy McDonald’s-étteremében – videó

Vágólapra másolva!
Felvételen látható, ahogy egy gyorséttermi dolgozó és egy vásárló összevesztek a sydneyi Wynyard pályaudvaron található McDonald's étteremben. Az összecsapás során ételt és italt is dobáltak egymásra a pulton keresztül. Nem sokkal később a helyi rendőrség két fiatalt tartóztatott le.
Vágólapra másolva!

Repültek a kávés poharak és a különböző ételek a Wynyard pályaudvaron található McDonald's pultjánál, amikor a napokban egy éjjeli órában egy éttermi dolgozó és egy vásárló heves szóváltásba kezdett. Az incidensről videófelvétel is készült, ami később megjelent az Instagramon:

A közétett felvételen látható, ahogy az egyik dolgozó egy pohár tartalmát egy rózsaszín felsőt viselő vásárló arcába lendíti. A fiatal férfi ennek hatására megbotlik, majd újra a pulthoz lép, hogy különböző tárgyakat dobáljon a dolgozók felé. Ekkor egy másik alkalmazott is beszáll a csetepatéba, és egy pohár italt hajít a fiatal férfi felé. A vásárló ennek hatására a keze ügyébe eső tárgyakat, ételt és italt hajít a dolgozók felé. Végül a videó végén látható, ahogy mosolyogva hátrál.

Nem sokkal később a rendőrség két 17 és 15 éves tizenéves férfit tartoztatott le.

Az ausztráliai McDonald's szóvivője elmondta, hogy jelenleg még vizsgálják, hogy pontosan mi történt az étteremben. A helyszínen lévő szemtanuk szerint a videófelvételen nincs rögzítve, ahogy a rózsaszín pulóveres férfi korábban a pult mögé ment, hogy megzavarja a dolgozók munkáját, valamint megfenyegesse a személyzetet. Azt egyelőre azonban nem tudni, hogy pontosan mi váltotta ki a felek közötti konfrontációt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről