A cipőrajongók álma lehet ez a 230 éves ház

Picture,Of,Three,Gorgeous,Girls,20s,Wearing,Dresses,Trying,On
Picture of three gorgeous girls 20s wearing dresses trying on different summer stilettos or high heels during bachelorette party in posh bedroom
Vágólapra másolva!
Piacra került egy 230 éves parasztház New York államban, amely még a cipőrajongók érdeklődését is felkeltheti. A teljesen felújított épület egyik különlegessége ugyanis, hogy egy hatalmas cipőszekrényt alakítottak ki benne.
Vágólapra másolva!

A New York állambeli Carmel városában található az a 230 éves parasztház, amely most eladóvá vált, és amely a vidéki életet kedvelő cipőrajongók álma lehet. Az 1792-ben épült ingatlant ugyanis nemcsak teljesen korszerűsítették, de olyan különleges luxuselemekkel egészítették ki, mint egy hatalmas cipőszekrény.

A klasszikus koloniális stílusú épület azonban amellett, hogy minden kortárs igényt kielégít, megtartotta a korhű jegyeit is. A felújítások során ügyeltek rá, hogy megőrizzék például a széles deszkapadlót vagy a régi gerendákat. Közben pedig olyan modern elemeket építettek hozzá, mint a tetőablakok vagy az említett cipőszekrény.

A ház egy igen nagy, közel 2 hektáros telken terül el, és a 426 négyzetméternyi lakóterében összesen öt hálószoba és három fürdőszoba található – írja a Dirt.com.

A birtokon van még egy különálló, két hálószobás vendégház, illetve egy rózsakert, valamint egy medence is. Az ingatlant 1,295 millió dollárért, azaz 447 millió forintért kínálják.