Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szétvert egy teljes pékséget egy elégedetlen húsvéti vásárló

húsvét, tojás, színes tojás, Easter,Eggs, On, Blue,
Colorful easter eggs on blue background
Vágólapra másolva!
Egy elégedettlen vásárló húsvéti tojások miatt rontott neki egy brit pékség pultjának, ezzel több száz font értékű kárt okozott a tulajdonosnak. Az esetet jelentették a rendőrségnek.
Vágólapra másolva!

A Buryben található Little Blonde Bakes tulajdonosa, Jayne Harrison szerint egy nő április 13-án telefonált, és visszakérte a pénzét, miután nem vette át a húsvétra rendelt különleges édességként elkészített tojásokat április 8-án, szombaton, a megbeszélt időpontban. A pékség tulajdonosának elmondása szerint, amikor az elégedetlen vásárló felhívta, annyira durván viselkedett, hogy arra kérte, hogy személyesen, az üzletében folytassák a beszélgetést.

Ekkor azonban még nem sejtette, hogy milyen károkat okozhat a nő őrjöngése.

A képen a pékség látható a vásárló támadása után:

A Daily Record beszámolója szerint a vásárló korábban telefonon rendelt hat darab, sajttortával töltött húsvéti tojást, de nem vette át azokat. Amikor a Little Blonde Bakes ezen a héten újra kinyitott, a nő felhívta a pékséget, hogy visszakövetelje a pénzét, mivel már azóta eladták a megrendelését.

Amikor a vásárló felbukkant az üzletben, tovább folytatta a dühöngést, ekkor felszólították, hogy hagyja el a helyiséget.

Ekkor a nő elindult az ajtó felé, de kifelé menet megfordult, és nekirontott a pékség pultjának. A GlasgowLive cikke szerint több száz font kárt okozott az elégedettlen vásárló, aki a süteményeket a padlóra dobta. Az esetet jelentették a rendőrségnek, egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz az őrjöngő nővel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről