Szeméthegyek és elhagyott matracok fogadták a vendégeket egy skót szállodában

hotel kulcs átadás recepció hotelvendég
Kiderült melyik hotelt szerették legjobban a vendégek - illusztráció
Vágólapra másolva!
Pár perccel az érkezés után távozott a szállodából egy skót házaspár, akik megdöbbentek azon, ami fogadta őket a helyszínen. A Booking.com egyelőre annak ellenére sem utalta vissza a pénzüket, hogy azonnal elhagyták a hotelt, de azt ígértik, kivizsgálják az esetet.
Vágólapra másolva!

Undorodva távoztak a vendégek abból a hotelből, melynek lefoglalt szobájában szeméthegyek, koszos szőnyegek, használt piszoárok és elhagyott matracok voltak. A felháborodott házaspár elmondása szerint percekkel azután adták vissza a szobakulcsot, hogy azt megkapták a recepción, miután olyan rendetlenség fogadta őket a szállásukon, hogy a lányuk sírva fakadt. Ennek ellenére mégis kénytelenek voltak kifizetni a 200 font kauciót és a 100 fontot az éjszakára - derül ki a Daily Record cikkéből.

A képen a pár hotelszobája látható:

A pár azonnal felvette a kapcsolatot a Booking.com alkalmazottjaival, akik azt mondták nekik, hogy nem kapnak visszatérítést, mivel a szálloda szerint a család bejelentkezett és ott töltötte az éjszakát.

A vállalat jelenleg is vizsgálja az ügyet, mivel a Blackpool Promenade Hotel ragaszkodik az állításához. A párnak azonban van egy e-mailes visszaigazolása, amely bizonyítja, hogy egy másik szállodában kellett foglalniuk szállást. Továbbá a szobáról készült képekről a hotel azt is állítja, hogy ezek a helyiségek jelenleg nem vehetők igénybe, valamint csak azért vannak nyitva, hogy a munkások könnyen bejussanak.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi az igazság, azonban a szállodának nincsen jó hírneve. A Booking.com weboldalán 10-ből mindössze 3,4 pontot kapott, többen pedig kritizálták a piszkossága miatt.