Hetven év után először eladó San Francisco legszebb kilátással rendelkező háza

Sunrise with foggy morning over Golden Gate Bridge California Dream,Fog Golden Gate Bridge,Fog San Francisco,Foggy Horizontal
SAN FRANCISCO, CA - OCTOBER 28: Sunrise view with foggy morning over San Francisco Golden Gate Bridge (front) and Bay Bridge (rear) are seen from the Marin Headlands in Sausalito, California, United States on October 28, 2021. Tayfun Coskun / Anadolu Agency (Photo by Tayfun Coskun / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az 1950-es évek elején épült az a San Franciscó-i ház, melyet a város egyik legszebb kilátással rendelkező otthonaként tartanak számon. Az ingatlan az elmúlt 70 évben ugyanannak a családnak a tulajdonában volt, és most először eladó.
Vágólapra másolva!

Az 1950-es évek elején Mario Corbett volt San Francisco régiójának egyik legfelkapottabb építésze, aki 1952-ben egy másik helyi építésszel, Stanly Pankóval tervezett egy szemet gyönyörködtető házat, melyet a város egyik legszebb kilátással rendelkező otthonaként tartanak számon – írja a Dirt.com.

Az ingatlan a megépítése óta ugyannak a családnak a tulajdonában van, és 1952 óta először vált eladóvá. A tulajdonosok most 3,3 millió dollárt (kb. 1,2 milliárd forint) kérnek érte.

A 688 négyzetméteres telken fekvő, 356 négyzetméter lakóterülettel rendelkező ház egy dombon helyezkedik el, kellő távolságra a szomszédoktól és a város forgatagától. Az épület sajátossága, hogy az üvegfalak szinte határtalan panorámát biztosítanak a Golden Gate hídra és az alatta elterülő városra.

Az ingatlanban négy hálószoba, illetve három és fél fürdőszoba található. A különleges formájú házat úgy alakították ki, hogy az egyik hálószoba, a hozzá tartozó fürdőszoba és egy konyhasarok elválasztható a ház többi részétől. Vagyis ezek a helyiségek elszeparálhatók, és akár bérlakásként is funkcionálhatnak.