Ijesztő állati koponya került egy népszerű ropogtatnivalóba

édesség rágcsa rágcsálnivaló chips ropi oreo sós perec
Turbózd fel az agyad! - Ételek, amelyek segítik az agyműködést
Vágólapra másolva!
Igazi horrorisztikus jelenet játszódott le egy vásárlónál, aki kiöntötte egy kis tálba az egyébként jó minőségű termékeiről ismert Mogyi Mexicorn termékét. Ijesztő dolgot talált ugyanis a rágcsálnivalóban.
Vágólapra másolva!

Egy fogyasztó osztotta meg a Budapest Szürreál nevű internetes csoportban, hogy

amikor kiöntötte egy tálba a Mogyi chilis Mexicorn elnevezésű terméket, egy állati koponya köszönt vissza a ropogtatnivalók közül.

Az eset alighanem még horrorisztikusabb lett volna, ha sötétben, az esti filmezés közben találkozik vele.

A kommentelők közül valaki megfejtette, hogy valószínűleg egy patkánykoponya volt a pirított kukoricák között. A fotó már elkezdett terjedni az interneten is, amit ide kattintva lehet megnézni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rémült fogyasztó később ezt a levelet kapta a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Bajai Járási Hivatalának Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályától:

„A mai napon hatósági ellenőrzést tartottunk a Mogyi Kft. üzemében. Az ellenőrzés során megállapítottuk, hogy az alapanyaggal juthatott be az idegen anyag a termékbe. A szükséges intézkedéseket megtettük" - állt az e-mailben.

A csoportban persze többen elkezdtek poénkodni, hogy lehet egy Pokémont kell összerakni belőle, így keresni kell a darabkákat a többi zacskókban. Mások nem fogták fel ennyire viccesen a helyzetet, és szerintük undorító és rémisztő, ami történt.