Leonardo DiCaprio, Kardashianék: ezek a nevek is felbukkannak egy sikkasztási botrányban

Leonardo DiCaprio A nagy Gatsby
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy több hollywoodi híresség neve is felmerült az elmúlt évek egyik legnagyobb sikkasztási botrányában. Az FBI-dokumentumok szerint többek közt Leonardo DiCapriót és Kim Kardashiant is behálózta egy szökésben lévő maláj üzletember, aki részt vett egy több milliárd dolláros sikkasztásban.
Vágólapra másolva!

Új megvilágításba került Leonardo DiCaprio színész kapcsolata egy szökésben lévő maláj üzletemberrel, Jho Low-val, akit a nemzetközi hatóságok keresnek egy több milliárd dolláros csalási ügy miatt.

A maláj és az amerikai hatóságok szerint magas rangú tisztviselők, bankok és pénzügyi intézmények legalább 4,5 milliárd (1598 milliárd forint) dollárt sikkasztottak el.

A botrány miatt Malajzia volt miniszterelnökét is elítélték pénzmosás és hatalommal való visszaélés miatt.

Az FBI különleges ügynöke, az amerikai adóhivatal (IRS) nyomozója és az igazságügyi minisztérium három ügyésze 2018 áprilisában meghallgatta DiCapriót. A színész elmondása szerint 2010-ben találkozott Low-val először egy szórakozóhelyen, különféle projekteket csináltak együtt, ezek közül a legjelentősebb A Wall Street farkasa című film volt, amelyben DiCaprio volt a főszereplő, Low pedig részt vett a film finanszírozásában:

Low rövid ideig járt Miranda Kerr szupermodellel, és arról is ismert volt, hogy igen jó kapcsolatokat ápolt az amerikai hírességekkel, például Kim Kardashiannal, akiknek olykor grandiózus ajándékokat is adott.

További részletek ide kattintva olvashatók.