Eva Longoria árulja a Beverly Hills-i házát

Eva Longoria
Vágólapra másolva!
Eva Longoria és férje, José Bastón költözni készül. A házaspár már árulja is a Beverly Hills-i otthonát, közel 23 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

Az amerikai médiaipar egyik sztárpárja, Eva Longoria és José Bastón árulja a Beverly Hills-i otthonát. A színésznő és producer férje 22,88 millió dollárért (kb. 8,2 milliárd forint) dobták piacra a Beverly Hills-i házukat – írja a Dirt.com.

A több mint félhektáros telken elterülő birtokot a 2016-ban összeházasodott pár több mint öt évvel ezelőtt vásárolta, akkor 13,5 millió dollárért. A kortárs építészeti stílusú kúriában nyolc hálószoba és kilenc fürdőszoba található, összesen 1022 négyzetméter lakóterületen.

A különleges, 1996-ban épült ingatlan egy spanyol stílusú villa minimalista változata. A ház belsőépítészeti megoldásai a hírek szerint Bastón stílusát tükrözik, aki amellett, hogy lelkes műgyűjtő, kifejezetten kedveli a letisztult kortárs stíluselemeket. Az ingatlanban egyébként két alkotás is található Damien Hirsttől, aki az egyik legkeresettebb kortárs képzőművész.

Az otthon kiemelkedő elemei közé sorolható a klimatizált borszoba, a könyvtár, valamint a médiaszoba, melyet bíborvörös bársony színházi drapériával díszítettek.

A kertben található egy medence, egy spa, egy hatalmas terasz, panorámás kilátással, továbbá egy professzionális edzőterem, amely egy L-alakú üvegpavilonban kapott helyet. A számos kényelmi létesítmény mellett egy megvilágított teniszpályát is kialakítottak a birtokon.

Longoria egyébként még 2015-ben 11,4 millió dollárért vásárolta meg Tom Cruise egykori Hollywood Hills-i házát, azonban a színésznő végül hatalmas bukott az ingatlannal. Amikor ugyanis 2020-ban eladta, a korábbi vételárhoz képest több mint 2 millió dollárt veszített.