Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Egy testépítő anyuka hatalmas összegeket keres az OnlyFansen - itt vannak a képei

Kristina Parks Fernandez, Tina Noah Fernandez, Egyedülálló testépítő anyuka az OnlyFans-en keres hatalmas összeget a lehengerlő izomfétis videóival
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy egy egyedülálló testépítő anyuka az OnlyFans-en keres hatalmas összeget a lehengerlő izomfétis videóival.
Vágólapra másolva!

Kristina Parks Fernandez, 42 éves modell a kaliforniai Chino Hillsből, hihetetlen testépítő képességeivel és az OnlyFans-on közzétett, felejthetetlen izomfétis videóival rohamléptekben hódítja meg az internetet.

A nő egy 17 éves lány egyedülálló édesanyjaként 2016-ban fordult a testépítéshez, hogy visszanyerje önbizalmát, miután gyerekkorában zaklatásokat élt át. Nem is sejtette, hogy az újonnan felfedezett szenvedélye oda vezet, hogy az egyik legnépszerűbb felnőtt platformon hozzon létre tartalmakat.

A rajongók nem tudnak betelni az anyuka lenyűgöző, 170 kilós fekvenyomásával, és azzal, ahogy a kamera előtt feszes izmait feszíti. S bár nyitott a különleges kérésekre, mégis szigorú szabályai vannak, amelyeket mindig betart.

Kristina Parks Fernandez például nem hajlandó meztelenséget mutatni derék alatt, vagy bármilyen romboló magatartást tanúsítani, például összetörni dolgokat vagy tönkretenni bármit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről