Több millió dollárt lopott cégétől egy ügyvéd, hogy Las Vegasban mulathasson

Las,Vegas,-,June,3:,The,Welcome,To,Fabulous,Las
Vágólapra másolva!
Egy, a Brit Virgin-szigeteken működő hitelezőnek dolgozó ügyvédet több mint 10 millió dollárra pereltek be, miután a cég pénzét nem a vállalat által meghatározott célokra, hanem személyes szórakozásra használta fel. A vállalat pert indított az ügyvéd ellen.
Vágólapra másolva!

Sara Jacqueline King, aki a kaliforniai Orange megyéből származik, a Brit Virgin-szigeteken működő LDR International Limited vállalat ügyvédjeként dolgozott, amikor állítólag hatalmas összeget nyúlt le a cégtől. A Mirror cikke szerint a nő körülbelül 10 millió dollárt költött arra, hogy egy Las Vegas-i kaszinóban bulizzon.

Így nem meglepő, hogy a hitelező vállalat pert indított az egykori munkavállalója ellen.

A képen Sara Jacqueline King és kutyája:

A felperes, az LDR International Limited, az írásbeli szerződések megszegésére, csalásra és lopásra hivatkozott a per indokaként. A február 11-én benyújtott keresetlevélben a következőket állítják: „2022 januárjától októberig az LDR egy sor kölcsönt nyújtott a King Lendingnek [az ügyvéd cégének], amelyeket a hitelfelvevőknek kellett volna kölcsönadni."

Továbbá a beadvány szerint a nő beköltözött a Wynn Las Vegas szállodájába, ahol hat hónapig élt, és a nap 24 órájában szerencsejátékokkal játszott.

Mindemellett az ügyvéd volt férje Marokkóba menekült, ami arra utalhat, hogy ő is részt vett az LDR elleni csalásban. A Fox 5 beszámolója szerint Sara Jacqueline Kingnek 20 napja van arra, hogy reagáljon az őt ért vádakra.