Nicki Minaj közel 20 millió dollárért vett meg egy házat Los Angelesben

MTV European Music Award Nicki Minaj
Trinidadian-US rapper Nicki Minaj poses backstage with her awards during the MTV Europe Music Awards at the Bizkaia Arena in the northern Spanish city of Bilbao on November 4, 2018. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután Nicki Minaj éveken keresztül különböző házakat bérelt Los Angelesben, az énekesnő végre elszánta magát a vásárlásra. Azonnal el is költött közel 20 millió dollárt.
Vágólapra másolva!

Nicki Minaj éveken keresztül csak bérelt ingatlanokat Los Angelesben, azonban most vásárolt egy teljesen új, idén átadott ingatlant. A házért 19,5 millió dollárt (7,4 milliárd forint) fizetett – írja a Dirt.com.

A helyi fejlesztők által épített nagy, modern parasztháznak esélye sem volt rá, hogy nyílt piacra kerüljön. A hírek szerint ugyanis már azelőtt elkelt, hogy átadták volna. Ez azt is jelenti, hogy szinte egyáltalán nem érhetők el képek a házról. Az adatok alapján annyit tudni, hogy az 1114 négyzetméter lakóterületű rezidencia nyolc hálószobával, kilenc teljes fürdőszobával és két kisebb mosdóval rendelkezik.

A hátsó udvaron található egy különálló vendégház és két medence. Ebből az egyik sós vizes, külön spa-val és napozórészleggel. A lapos telek közel fél hektáron terül el, és a füves pázsit mellett három autó számára kínál garázshelyet.

Minaj és férje, Kenneth Petty jelenleg Calabasasban bérel egy hatalmas, több mint 929 négyzetméter területű ingatlant. A pár azonban valószínűleg hamarosan átköltözik az újonnan vásárolt házba.