Természetfeletti jelenségek játszódnak le a romániai Bermuda-háromszögben

Fekete-erdő, Németország
Vágólapra másolva!
A világ egyik legrejtélyesebb helye, a Hója-erdő, Kolozsvártól nyugatra található. Ez a misztikus földterület a mai napig népszerű útvonalnak számít a biciklisek és a túrázók számára. Ennek ellenére nem véletlenül nevezik Románia Bermuda-háromszögének, hiszen híres arról, hogy a látogatói gyakran, nyomtalanul eltűnnek.
Vágólapra másolva!

Az Északnyugat-Romániában található erdőt rengeteg rejtély és misztikum veszi körül. Egy legenda szerint több száz évvel ezelőtt parasztokat végeztek ki a földterületen, akiknek a szellemei a mai napig kísértenek. Tovább erősítette a helyszín paranormális örökségét, amikor az 1960-as években egy ufót észleltek az erdőben. Emellett a legnépszerűbb történetek közé tartozik, amikor egy lány az eltűnése után öt évvel emlékezetét elvesztve került elő - derül ki a Promotions cikkéből.

Manapság leginkább olyan jelenségek vannak, hogy a látogatók kellemetlen érzéssel és kiütésekkel térnek haza az erdőből.

A kép illusztráció Forrás: Klausrxt/Wikipedia

A helyszín misztikusságának megtapasztalására egy egész turizmus épült Romániában. A paranomális jelenségek kedvelői akár egy éjszakát is eltölthetnek nyomok után kutatva a Hója-erdőben (más néven Hoia Baciu). A látogatókat elszállítják a tisztásra, majd másnap értük mennek.