Egy monitort hajított a reptéri dolgozó felé egy pánikrohamot kapó utas - videó

Coronavirus precautions in Miami coronavirus (COVID-19),Miami,Miami International Airport USA repülőtér
 koronavírus korona vírus fertőzés járvány betegség utazás
FLORIDA, USA - MARCH 29: A man walks past at Miami International Airport in Miami, Florida, United States on March 29, 2020. Eva Marie Uzcategui Trinkl / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Egy Alabamában élő édesanyát letartóztattak a Miami Nemzetközi Repülőtéren, miután egy számítógép monitorját hajította az American Airlines kapuőre felé - írja a Fox Business.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Camilia McMillie-t a reptéri dührohama miatt

súlyos testi sértéssel, garázdasággal és rendbontással vádolják.

Az asszony ugyanis pánikrohamot kapott, amikor eltűntek mellőle a gyermekei, és sehol sem találta őket, ezt viszont a reptéri személyzet egyik tagján vezette le.

A Miami-Dade Rendőrség az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy McMille New Yorkba szeretett volna eljutni, az eredeti járatát azonban lekéste, így átcsekkolt, majd a D-39-es kapunál várta a sorát, hogy felszállhasson a gépére.

A Miami Nemzetközi Repülőtér Forrás: Anadolu Agency/2020 Anadolu Agency/Eva Marie Uzcategui Trinkl

- áll a rendőrség közleményében. "Mikor McMille észrevette, hogy gyermekei nincsenek mellette, dühös lett, sikoltozni kezdett, és követelte, hogy a kapuőr azonnal keresse meg őket."

A nyomozók szerint McMillie ezután "lerántotta a beszállókártya-olvasót a fapultról, megrongálva a berendezést és a pult területét", majd "miközben tovább sikoltozott, megragadta a számítógép-monitort, és a kapuőr felé dobta, aki a vállán meg is sérült."

Egy szemtanú által rögzített videón látható, amint a kapuőr - aki ünnepi rénszarvasagancsot viselt - fedezékbe húzódik, amikor a monitort feléje hajítják:

A FOX Business által idézett rendőrségi nyilatkozat szerint az American Airlines alkalmazottja zúzódást szenvedett a jobb vállán, az édesanya pedig cirkuszával mintegy 10.000 dollárnyi kárt okozott.