Fejlemények Schobert Norbert üzleteiről

Schobert Norbert
Budapest, 2012. július 24. Schobert Norbert fitneszedző, a Norbi Update International Kft. tulajdonosa iszik egy franchise rendszerben üzemelő Váci úti boltban 2012. július 24-én. A tervek szerint a céget ősszel a tőzsdére viszik. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Fellélegezhetnek a talpon maradt Norbi Update boltok, számolt be róla a Világgazdaság. Az üzletember-fitneszguru Schobert Norbert szerint csak logisztikai átállás van az Update-bolthálózatban, egyes üzletek bezárását azonban nem cáfolta. A talpon maradt értékesítők bizakodnak: a közösségi médiában csütörtökön és pénteken többen is arról adtak hírt, hogy újra kaptak árut.
Vágólapra másolva!

„Ma reggel több boltunkba megérkeztek a kenyerek is!", „Rengeteg áru érkezett üzletünkbe, és a következő napokban is folytatódik a raktérkészletünk feltöltése", „Várunk titeket a friss bejglivel, mindkét ízből kaptunk szállítást" – ilyen és ehhez hasonló posztokkal hirdeti a győri és a budaörsi Norbi Update üzlet, hogy továbbra is működnek, árut kaptak és várják a vevőket.

Az intenzív reklámkampányra már csak azért is szükségük van a franchise-hálózatba tartozó, még nyitva lévő boltoknak, mert

az elmúlt napok hírei sorozatos üzletbezárásokról szóltak.

Az Update-termékek honlapján, a norbi.hu oldalon pedig jelenleg az olvasható, hogy technikai okok és költözés miatt a webáruház szünetel.

Schobert Norbert egy franchise rendszerben üzemelő boltban Forrás: MTI/Kallos Bea

Schobert Norbert szerint azonban csak logisztikai átállás van az Update-bolthálózatban.

A Nemzeti Cégtár szerint a Norbi Update Lowcarb Zrt.-t 2013-ban alapították, a 2021-es nettó árbevétele 2,3 milliárd forint volt, az adózott eredménye viszont kétmillió forintnál is kevesebb. Bár még ez is jobb, mint a 2020-as év, amelyet 135 millió forint veszteséggel zárt a Norbi Update Lowcarb Zrt., amelyről negatív információt nem tart nyilván róla a weboldal.

További részletek ide kattintva olvashatók.