Csodás palotát vásárolt a világhírű rocksztár, a Mötley Crüe tagja

Nikki Sixx, Mötley Crüe
Vágólapra másolva!
Elképesztően látványos palotát vásárolt Nikki Sixx, a Mötley Crüe basszusgitárosa és felesége. A 63 éves zenész közel 7 millió dollárt fizetett a házért.
Vágólapra másolva!

Lenyűgözően látványos palotát vásárolt Nikki Sixx, a Mötley Crüe rockbanda veterán basszusgitárosa és felesége, Courtney. A zenész 6,9 millió dollárt (kb. 2,8 milliárd forint) fizetett a közel 3500 négyzetméteres telken elterülő ingatlanért, amely a Lake Sherwood nevű területen található a kaliforniai Westlake Village és Thousand Oaks között elterülő festői dombságban – írja a Dirt.com.

A kaliforniai San Joséban született és nevelkedett Nikki Sixx elsősorban a Mötley Crüe basszusgitárosaként és dalszövegírójaként ismert. A zenekar épp egy 2023-as világkörüli turnéra készül, és nemrég adták el a zenei katalógusukat BMG-nek, 150 millió dollárért. A rocksztár emellett nemrég önéletrajzi könyvet is kiadott.

A most vásárolt ingatlan egy szabálytalan alakú saroktelken fekszik, melyet rózsabokrokkal és gyümölcsfákkal parkosítottak. A 2001-ben épült főépület előtt egy udvar és négyállásos garázs is található.

A ház öt hálószobát és hat fürdőszobát foglal magában a közel 728 négyzetméteres, kétszintes lakótérben. A hátsó, különálló medenceház pedig saját konyhasarokkal és fürdővel is rendelkezik.

Az ingatlan igazi sztárja azonban egy kiterjedt, szökőkúttal díszített terület az udvaron. Itt található egy félreeső konyha- és bárrész, valamint egy hatalmas medence, melyet napozóterasz, tűzrakóhely, megemelt fürdőrész, valamint az említett medenceház vesz körül.

Az újonnan vásárolt ingatlan mellett a házaspárnak van egy háza a wyomingi Jackson Hole-ban is, amely a szupergazdagok egyik kedvelt üdülőhelye. Emellett a pár tavaly 5,2 millió dollárért adott el egy mediterrán stílusú kastélyt Westlake Village-ben.