Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Miley Cyrus visszaköltözhet Malibuba

Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood West Hollywood County CITY Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Arrivals RED CARPET Attending Cel
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 07: Miley Cyrus arrives at the Tom Ford: Autumn/Winter 2020 Fashion Show held at Milk Studios on February 7, 2020 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A nyáron Miley Cyrus közel 15 millió dollárért adta el a hatalmas Nashville-i birtokát, és most visszaköltözhet a kaliforniai tengerpartra. Az énekesnő ugyanis nemrég közel 8 millió dollárért vásárolt egy malibui luxusingatlant.
Vágólapra másolva!

Miley Cyrus visszaköltözhet Malibuba, ugyanabba a kaliforniai óceánparti városba, ahol a válása előtt férjével, Liam Hemsworth-szel lakott. Az énekesnő nemrég 7,9 millió dollárért (kb. 3,1 milliárd forint) vásárolt egy frissen felújított, lenyűgöző óceánparti kilátással rendelkező otthont – írja a Dirt.com.

Az 1999-ben épült, kastély méretű, több mint 610 négyzetméteres ház hat hálószobát és hat teljes fürdőszobát foglal magában. Az ingatlan ráadásul egy zárt területen van, elrejtve a hegyekben, egy hosszú felhajtó mögött.

A közel 6000 négyzetméteres telken van egy háromállásos garázs, valamint egy udvar, ahol további három autónak van hely. A hivatalos iratok szerint az ingatlant legutóbb 2018-ban adták el, akkor 5,8 millió dollárért. Az elmúlt években bérlők éltek benne.

A billiárdszobákkal és kandallókkal felszerelt mediterrán stílusú házban öt vendég hálószoba található, melyekhez külön fürdőszoba tartozik. Az egyik szoba pedig könnyedén átalakítható akár irodává vagy edzőteremmé is.

A házat pázsit veszi körül, a kertben pedig egy úszómedence, egy emelt fürdő, valamint egy hatalmas betonterasz található, mely utóbbi ideális a napozók számára. Noha az ingatlan elszigetelt környezetben fekszik, autóval mindössze néhány perc alatt elérhetők Malibu legnépszerűbb bevásárló egységei és éttermei.

Miley Cyrus valószínűleg a szomszédjaira sem fog panaszkodni, mivel köztük olyan szupersztárok vannak, mint Lady Gaga vagy Avril Lavigne.

A nemrég eladott nashville-i farm és a most vásárolt malibui ház mellett az énekesnőnek nemrégiben volt egy elegáns otthona a kaliforniai Hidden Hillsben, bár azt tavaly jelentős haszonnal eladta. A 29 éves sztárnak azonban jelenleg is van egy több millió dollárt érő háza a Los Angeles-i Studio City dombjain, melyet közel egy évtizede vásárolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről