Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hat hónapja vásárolta, most eladná az egyik luxusingatlanát Kim Kardashian

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian nemrég 70 millió dollárt adott ki egy óceánparti malibui birtokért, most pedig, hat hónappal a vásárlást követően, túladna egy másik kaliforniai ingatlanon.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian közel 7 millió dollárért adna el egy Hidden Hillsben található házat, melyet csupán hat hónappal korábban vásárolt. A valóságshow-szupersztár korábban 6,3 millió dollárért vette meg az ingatlant, vagyis ha megkapná a hirdetési árat a házért, akkor az üzleten közel 700 ezer dollárt keresne – írja a Dirt.com.

Az 1970-es évek közepén épült ingatlan felújításra szorul, és az elérhető információk alapján nem úgy tűnik, hogy Kardashian jelentősebb változtatásokat hajtott volna végre a házon.

A kétszintes, 390 négyzetméteres lakótérrel rendelkező ingatlan egy közel 4200 négyzetméteres birtokon terül el, melyet lovas ösvények határolnak.

Noha a jelenlegi hirdetés nem tartalmaz belső képeket az ingatlanról, a leírások alapján a házban négy hálószoba és öt fürdőszoba található.

Kardashian egyébként nemrég 70 millió dollárért vett meg egy óceánparti malibui birtokot, amely korábban Cindy Crawford korábbi szupermodell tulajdona volt. Ezzel együtt a sztár a közelmúltban piacra dobott egy calabasasi belvárosi lakást és egy ranch-házat is.

A fent említett ingatlanok mellett Kim Kardashian továbbra is tulajdonosa egy hatalmas üres teleknek a La Quinta-i Madison Clubban, ahol a családjának több tagja is birtokol nyaralót.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről