Íme Jászberény legmenőbb háza és japánkertje!

Jászberény
otthon 
ingatlan
Vágólapra másolva!
Egy falatnyi Japán is jár a 269 millós, elképesztően ízléses, passzív luxusotthonhoz. Jászberény régi-új látványossága eddig csak a tulajdonosok és barátaik életét boldogította. A hirdetési fotóknak hála azonban most bárki szétnézhet a csodás otthonban! S ha telik rá, persze meg is veheti!
Vágólapra másolva!
A képen jászberényi otthon egyik szobája látható Forrás: ingatlanbazar.hu

"Budapesttől 1 órányira, Jászberény kapujában, hihetetlen hangulatú, 3,5 hektáros ökogazdálkodásra is kiépített terület, passzív luxusház, hozzá tartozó, gyümölcsös, diós és japánkert megvásárolható, közvetlenül a Hajta természetvédelmi terület mellett.

A házban 4 szoba, 2 fürdő, konyha, étkező, mosdók, háztartási helyiség, kamra, szauna található. 8x7 méteres garázs 2 autónak, barkácsműhelynek és további tárolásnak is tágas teret ad. A főépület bruttó 300 négyzetméter, mely extra hőszigetelésű, minimalista megjelenésű lapostetős, AA+ besorolás, napelemekkel a tetején, hővisszanyerős szellőztetőnrendszerrel, hőszivattyús klímával, kandallóval szerelt önellátó ház, melynek így szinte nincs fenntartási költsége.

2 dísztó, csobogóval, híddal, több generációs koi pontyokkal, teaház, medence, jakuzzi, üvegház, mulcsos gazdálkodórendszer, melléképület, kiserdő, több mint 90 diófa, 30 kajszi, 20 szilva, alma, körte és cseresznyefák, mandula, mogyoró is az ingatlan része melyek, mint ahogy a kert is fúrt kútról, locsolórendszerrel ellátott."

A "tulajdonos válaszol" rovat bemutatja...

"Kora reggeli órákban a gyönyörű madarcsicsergés mellett az őzikék látogatásának is rendszeresen örülhetünk akiket a teraszon elköltött reggelink közben figyelhetünk meg. Esténként pedig a 6x4 méteres teraszon borozgatva, sütögetve minden nap màsik naplementében gyönyörködhetünk. A 10 méteres úszómedence és a 6 személyes hőszivattyúval fűtött pezsgöfürdő segíti a relaxációt, és a napi stressz semlegesítését. A diós már elkezdett teremni, pár éven belül, teljes erejében 20-30 kilogramm termés várható egyedenként. Ez kb 2,5 tonna diót jelent, önnmagában jelentős hozamot garantálva az új tulajdonos számára." [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!