Lenyűgöző metál bankkártyát mutatott be a Gránit Bank

gránit bank
Vágólapra másolva!
Kimagasló presztízsű Gránit World Elite Metal bankkártyával bővült a napokban a Gránit Banknál elérhető prémium fizetőeszközök köre. A hazai piacon elérhető legnagyobb, 18 gramm súlyú exkluzív bankkártya a Gránit Bank és az ANY Biztonsági Nyomda, Zrt. illetve partnere, a Thales DIS közös együttműködése révén jött létre.
Vágólapra másolva!

Az emelkedő kamatkörnyezetben darabszámát tekintve negyedével több, míg forintban mérve közel 40 százalékkal nagyobb értékű lakáshitelkérelmet fogadott be 2022 szeptember végéig a Gránit Bank, mint az előző év hasonló időszakában.

A Gránit Bank valamennyi ügyfele részére prémium banki kiszolgálást kíván nyújtani,

ennek keretében tovább bővíti – feltétel nélkül igényelhető – prémium fizetőeszközeinek kínálatát – derül ki a Gránit Bank közleményéből.

Kimagasló presztízsű Gránit World Elite Metal bankkártyával bővült a napokban a Gránit Banknál elérhető prémium fizetőeszközök köre Forrás: Gránit Bank

A hétköznapokban és a külföldi utazások során nyújtott kényelmi szolgáltatásai kapcsán népszerű Gránit Platinum Mastercard bankkártya mellett már választható a piacon elérhető egyik legmagasabb presztízsű World Elite bankkártya is fém kivitelben. A Bank tapasztalatai szerint keresettek az egyedi, exkluzív lehetőségeket kínáló – ugyanakkor bárki számára elérhető – szolgáltatások,

a Gránit Banknál az új értékesítésű lakossági bankkártyák közül jelenleg minden hatodik bankkártya prémium bankkártya.

„A Gránit Bank ügyfelei a hazai piaci átlagot négyszeresen meghaladó mértékben rendelkeznek prémium bankkártyával, amit adataink szerint a piaci átlagnál jóval intenzívebben használnak is. Számukra kívánt a Bank egy újabb lehetőséget nyújtani" – indokolta a választék bővítését Jendrolovics Péter vezérigazgató helyettes, a Lakossági Divízió vezetője.

Jendrolovics Péter vezérigazgató helyettes, a Lakossági Divízió vezetője Forrás: Gránit Bank

A Thales DIS által gyártott Gránit World Elite Metal bankkártya egyedi technológiával készült, a prémium nyomtatás és a fémcsiszolt hatású felület révén kiemelkedik a Kelet-Közép-Európában gyártott metál kártyák közül. Az ANY Biztonsági Nyomda Zrt. a bankkártya megszemélyesítése során használt lézergravírozott technológiája biztosítja a bankkártya tartós használatát.

A magas szintű gyártási követelmények és a kompromisszumok nélküli érintésmentes fizetési megoldás biztosítják a prémium ügyfélélményt a bankkártya használata során.

A Gránit World Elite Metal bankkártya különleges megjelenése mellett széleskörű, beépített prémium szolgáltatásokkal biztosítja, hogy a terméket választó ügyfelek kiemelkedően változatos, magas színvonalú kedvezményekben részesüljenek.