Debbie Holt, a Raleigh-i étterem tulajdonosa megpróbálta elmagyarázni a felháborodott vendégének, hogy a barbecue hús a füstölés során válik kissé rózsaszínessé, de a színe a hosszabb főzés után sem változna már érdemben.
Az alkalmazottak még Google fotókat is mutattak az elégedetlen asszonynak a füstölt húsokról,
így akárták bebizonyítani, hogy az étel valóban alaposan átsült, remélvén, hogy a magyarázat megnyugtatja őt.
A nő azonban nem hitt még a séfnek sem, és folyamatosan azt hangoztatta, hogy az étel még egyáltalán nincs kész, és azt kérte az éttermi dolgozókzól, hogy "főzzék meg" azt.
A tulajdonos végül felajánlotta a vendégnek, hogy kaphat csirkét a már neki kihozott hús mellé, amit a vendég el is fogadott.
Kihoztuk neki a csirkét, és azt mondtuk, hogy megtarthatja a rendelését is, mert semmi baj nincs vele, füstölt barbecue sertéshús volt"
- magyarázta Holt a közösségi médiában közzétett bejegyzésében.
A nő, habár jóllakott, az éttermet elhagyva mégis kihívta a rendőrséget, mert úgy vélte, hogy a vezetés elutasítóan bánt vele. A tulajdonos - nem meglepő módon - megrökönyödött, amikor a rendőrök valóban megjelentek az éttermében.
"Fogalmunk sem volt róla, hogy a nő hívta a rendőröket, mert ismétlem, nem volt igazi probléma, és mindannyian jót nevettünk azon, hogy valaki nem hajlandó hallgatni az észérvekre és ő akarja a séfet tanítani a füstölési folyamatról."
Utóbb kiderült az is, hogy a vendég 1 csillaggal értékelte az étterembeli élményeit.