Most valaki beköltözhet Kim Kardashian egyik házába

első tíz helyezett instagramm  Kim Kardashian Files For Divorce Vertical
Kim Kardashian 40, has filed for divorce after 7 years from rapper Kanye West in Los Angeles on February 19, 2021. Pictured here at the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb kaliforniai ingatlanától szabadulna meg Kim Kardashian. A híresség egy calabasasi társasházi lakása után most egy 1957-ben épült Hidden Hills-i házat dobott piacra.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian nemrég eladásra hirdette meg a Hidden Hillsben található házát, csupán napokkal azt követően, hogy piacra dobott egy calabasasi társasházi lakást.

A valóságshow-sztárból milliárdos üzletasszonnyá vált Kardashian most 5,3 millió dollárért kínálja az 1957-ben épült ingatlant

– írja a Dirt.com.

Forrás: Compass/Dirt.com

A híresség még 2019 októberében vásárolta, mindössze 1,6 millió dollárért a házat. A több mint fél hektáros (kb. 6070 négyzetméter) telken található egyszintes ház 360 négyzetméter alapterületű, és 4 hálószoba, illetve 4 fürdőszoba található benne.

Forrás: Compass/Dirt.com

Bár a jelenlegi hirdetés nem tartalmaz képeket a ház mostani állapotáról, a korábbi képek alapján elmondható, hogy az ingatlanhoz tartozik például egy lagúna stílusú medence és egy spa, valamint egy fedett terasz. Utóbbi beépített grillezővel és lovas létesítménnyel is rendelkezik. A telken egy négyautós garázs is található.

Forrás: Compass/Dirt.com

Kardashian egyébként jelenleg is tulajdonosa és lakója a fent említett Hidden Hills-i ingatlanának, illetve a tulajdonában van egy telek a La Quinta-i Maddison Clubban.