Fényűző álomotthont vásárolt Denzel Washington

Denzel Washington 2021
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 24: Denzel Washington attends the opening night screening of The Tragedy Of Macbeth during the 59th New York Film Festival at Alice Tully Hall, Lincoln Center on September 24, 2021 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A filmsztár a napokban vette meg 4 milliárd forintért egy Los Angeles-i 42 emeletes, 2010-ben épült felhőkarcoló legfelső, penthouse lakását, írja a MegveszLAK.hu. Az épület nagyon népszerű a külföldi üzletemberek körében, de a sztárok közül többen is rendelkeznek ott lakással.
Vágólapra másolva!

Itt él például már évek óta Rihanna. A Jóbarátok színésze Matthew Perry 2017-ben vásárolt itt lakást, amit nemrégiben adott el 20 millió dollárért (7,16 milliárd forint). Mostantól Denzel Washington és felesége, Pauletta Washington is itt fog élni, miután kifizettek 10,9 millió dollárt (3,9 milliárd forint) a hatalmas lakásért.

Így fest Denzel Washington és felesége, Pauletta Washington új luxuslakása:

A feljegyzések szerint a szóban forgó lakást a hazájában nagyon népszerű Reema bint Bandar Al Saud hercegnő, a néhai szaúd-arábiai Faisal király unokája adta el.

A 750 négyzetméteres lakás valójában két lakásból lett kialakítva. Reema hercegnő 2013-ban körülbelül 8,9 millió dollárt (közel 3,2 milliárd forint) fizetett két külön tranzakció során, hogy megvásároljon két szomszédos lakást a felhőkarcolóban. Ezután újabb kisebb vagyont költött arra, hogy a két lakást egy kúria méretű lakássá egyesítse, hat hálószobával és nyolc fürdőszobával.

Az alábbi kép a hatalmas tereket és a lenyűgöző kilátást mutatja:

A felhőkarcoló lakói élvezhetik a 24 órás portaszolgálatot, a zárt bejáratot és az ötcsillagos étkezést a Hinoki & The Birdben, a felhőkarcoló házon belüli éttermében.

A Los Angeles-i negyedben, négy hektáros területen elhelyezkedő The Century kifogástalanul gondozott területén ápolt pázsit és egy 75 méteres úszómedence is található.

Az épülethez tartozó négy hektáros kert egy részlete:

Az üdülőhelyhez méltó további szolgáltatások közé tartozik a tárgyalóterem és a megbeszélések lebonyolítására alkalmas üzleti központ, a legmodernebb vetítőterem, a játszóközpont és a kisállat-fürdő.