Új helyre kerültek a Dubaji Világkiállítás szenzációi a Magyar Pavilonból

Dubaj, expo, magyar pavilon
A Magyar Pavilon nemzeti színekben október 23-án
Vágólapra másolva!
Új helyre kerültek a nemrég lezárult Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonjából azok a műanyag labdák, melyek a termálvizek hangulatát idéző labdamedencében voltak. 
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Arab Emirátusokban élők továbbra is élvezhetik a labdák jelentette szórakozást, mivel a 2000 golyó új helyre, egy elegáns boltba kerül. Igaz, a labdákat befogadó medence valamivel kisebb mint, a pavilonban álló, de minden bizonnyal továbbra is a gyerekek kedvence lesz a koncepció.

A Maison Tini nevű üzlet alapítója elmondta: a Magyar Pavilonban a gyerekek hamar megszerették ezt az ötletes szórakozást, így nem volt nehéz döntés, hogy a labdákat valamilyen módon hasznosítsák a rendezvényt követően is. Ezek a tárgyak egyébként - igazodva a kiálltás központi témájához, mely a fenntarthatóság volt - egyetlen csepp víz felhasználása nélkül készültek.

Az Expo 2020 nevű kiállítást a koronavírus-járvány miatt csak később, 2021 őszén nyitották meg. Azon Magyarország pavilonja aratta az egyik legnagyobb sikert a látogatók körében, ahogy arról az Origo is beszámolt. A Magyar Pavilon a víz, és a víz gyógyító erejének témáját járta körbe, ebbe a megközelítésbe illeszkedett a medence, melybe víz helyett labák közé lehetett "csobbanni".