Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

További 100 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik a Technológiaváltó program

GYÖRGY László
Budapest, 2020. szeptember 10. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tart az Irinyi Terv iparstratégiai támogatásai program 2020. évi eredményeiről a minisztériumban 2020 szeptember 10-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A kormánydöntés alapján 100 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik a Technológiaváltó támogatási program a magyar vállalkozások megerősítéséért - jelentette be videós bejegyzésében közösségi oldalán György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!

Az államtitkár felidézte, hogy nyáron a kormányzati várakozásokat felülmúlva, már az első körben elfogyott a vállalkozások technológiaváltásán keresztül az újraindulásukat támogató program 200 milliárd forintos kerete.

Ezért az érdeklődés alapján, a program keretösszegének feltöltését kérték, amit a kormány el is fogadott, és 100 milliárd forintos további keretet biztosít a vállalkozások technológiaváltásának támogatására.

Az államtitkár bejegyzése:

György László hangsúlyozta: a 2020-as évek csak úgy nyerhetők meg, és a munkahelyek csak akkor őrizhetők meg, ha a vállalkozások élvonalbeli technológiákat alkalmaznak, okosabban és szervezettebben dolgoznak. Ehhez biztosítanak forrást és tudást a pályázattal - tette hozzá.

A támogatási program társadalmi egyeztetésre elérhető ide kattintva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez