Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Új logisztikai park épül Biatorbágyon 8,5 milliárd forintból

építőipar, építkezés, szerkezet, épület, munkások
Silhouette engineer standing orders for construction crews to work on high ground heavy industry and safety concept over blurred natural background sunset pastel
Vágólapra másolva!
Több ütemben, összesen 8,5 milliárd forintból logisztikai park épül Biatorbágyon - közölte a Defactoring Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A beruházó cég 2028-ra ígéri a 21 ezer négyzetméteres LogiCube Park befejezését, de az első, novemberben induló, 1 milliárd forintos ütem 2022 végére megvalósulhat. Az 55 ezer négyzetméternyi területen megvalósuló beruházással bérelhető, korszerű raktár- és irodaépületeket hoz létre.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A beruházó a megközelíthetőség, a jó közlekedési feltételek miatt is számít az ügyfelek érdeklődésére.

Bérlőként elsősorban kis- és közepes vállalkozásokra számítanak. A logisztikai parkból elhelyezkedésének köszönhetően mind a főváros, mind az M0, az M1, illetve az M7 autópályák könnyen és gyorsan elérhetők, emellett a park a közelben levő vasútállomás és buszmegálló révén tömegközlekedéssel is megközelíthető.

A közlemény szerint a családi tulajdonban lévő Defactoring Pénzügyi Szolgáltató Zrt. főképp banki követelések vásárlására és kezelésére jött létre 1994-ben. Jelenleg több budapesti irodaház fejlesztésén is dolgozik tulajdonosként. Nyilvános beszámolója szerint a cég 2019-ben csaknem 470 millió forintos, 2020-ban több mint 587 millió forintos adózott eredménnyel zárt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről