Csak kesztyűvel és védőszemüveggel ehető csípős hamburgert dobtak piacra

hamburger kalória Tényleg az vagy, amit megeszel? Ezért nem mindegy, mit viszel be a szervezetedbe
Vágólapra másolva!
Sokan szeretik a csípős ételeket, de most valószínűleg megszületett a csípős íz iránt rajongók legnagyobb kihívása, mégpedig Ausztráliában.
Vágólapra másolva!

Vannak, akik csak a pikáns dolgokat szeretik. Ők arról ismerhetők fel, hogy mindig hordanak egy üveg chilit maguknál. De annak a hamburgernek az elfogyasztása, amelyet egy ausztrál étteremlánc, a Burger Urge kínál, még valószínűleg a számukra is igazi kihívást jelent.

Ennek elfogyasztása előtt ugyanis alá kell írni egy nyilatkozatot, melyben az aláíró elismeri, hogy a céget nem terheli felelősség a termék csípősségéből fakadó esetleges egészségügyi károsodások miatt.

Az étteremlánc novemberben mutatta be a Double Decker Death Wish névre hallgató hamburgerét, amely tényleg elég félelmetesnek tűnik a csípőssége alapján.

Az ausztrál étteremlénc, a Burger Urge extrémül csípős hamburgere még a csípős ízeket kedvelőknek is nagy kihívást jelent (a kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A hamburger a hagyományos összetevők mellett egy ínycsiklandozónak tűnő „halálszósszal" érkezik, amely

állítólag 700 százalékkal jobban csíp, mint egy normál csilipaprika

(bár kérdés, hogy ezt az arányt hogyan sikerült megállapítaniuk).

A cég ragaszkodik hozzá, hogy aki meg akarja kóstolni ezt a szendvicset, annak egy nyilatkozatot kell aláírnia, melyben elismeri, hogy az elfogyasztása kockázatokkal jár.

Ezen túlmenően az étterem még kesztyűt és védőszemüveget is biztosít a vendégnek, hogy ne égesse össze magát,

ha a csípős szósszal szennyezett kezével máshová, elsősorban a szeméhez nyúl véletlenül.

Az étterem egy videót is feltöltött az Instagramra, amelyben az egyik vendégük ilyen hamburgert fogyaszt(ana) el, de az kifog rajta.

Ezzel együtt, aki ki akarja próbálni a hamburgert Ausztráliában, annak nem árt sietnie. A különleges hamburger ugyanis nem lesz velünk örökké, mert

csak korlátozott ideig érhető el.

A vegetariánusok viszont egy húsmentes verziót is kipróbálhatnak, ha próbára kívánják tenni ízlelőbimbóikat.

Forrás: Ladbible.com