Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szenzációs bejelentést tett a Randivonal

Pilát Gábor: "Ne kergess ideált!" online társkeresés randi randevú
Vágólapra másolva!
Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója kiszáll az online társkereső bizniszből. Az osztrák Russmedia International ugyanis megvásárolta a legnagyobb hazai társkereső oldalakat működtető Dating Central Europe-ban birtokolt tulajdonrészét.
Vágólapra másolva!

Az osztrák Russmedia International megvásárolta a Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatójának tulajdonában lévő Gran Private Equity többségi, 80 százalékos részesedését a Dating Central Europe Zrt.-ben - írja a Napi.hu. A tranzakció pontos értékét nem árulták el, de annyit elmondtak: Hernádi komoly nyereséggel szállt ki a cégből. A cégközlöny szerint öt évvel ezelőtt a Gran Private Equity 4,117 millió forint és 1,8 millió euró pénzbeli hozzájárulással szállt be a Dating Central Europe-ba.

Ez a cég működteti a Randivonal, a Viszony.hu, a Vagyok Neked, a Puncs.hu, a Melegrandi és a Szexrandi portálokat.

A társaság vezetője, Weiler Péter továbbra is a cégcsoport élén marad, amely az elmúlt 5 év során megduplázott árbevételét a következő időszakban is a kétszeresére tervezi növelni. Tavaly a Dating Central Europe 524,3 millió forintos árbevétel mellett 127,6 millió forintos adózott eredményt ért el.

- nyilatkozta Eugen B. Russ, a Russmedia International ügyvezetője.

Forrás: Shutterstock

- fogalmazott a vásárló.

- tette hozzá Weiler Péter, a Randivonal vezetője és társtulajdonosa.

- mondta Weiler, aki szerint a nemzetközi erősödés mellett továbbra is koncentrálnak a magyar piacra, hogy vezető helyüket megőrizzék az online társkereső szegmensben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről