Árulják Jackie Kennedy birtokát

Martha’s Vineyard
Martha's Vineyard island is pictured from a helicopter as US President Barack Obama and the First family fly on the island on August 23, 2009. The First family are on a week-long vacation on the exclusive island of Martha's Vineyard. AFP PHOTO/Jewel SAMAD (Photo by JEWEL SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt negyven évben a Kennedy-Onassis család kezében lévő, Cape Cod közelében fekvő birtokot 65 millió dollárért (kb. 18,4 milliárd forint) árulják – írja a Bloomberg.
Vágólapra másolva!

Az eredetileg Jacqueline Kennedy Onassis által 1979-ben, akkor egymillió dollárért megvásárolt birtokon álló épületeket felújították, és jelenleg a lánya

Caroline Kennedy árulja a Christie's International Real Estate ingatlaniroda segítségével.

Jackie Kennedy Forrás: AFP/Cecil Stoughton-Wh Photographs

A közkedvelt amerikai üdülőterület, Martha's Vineyard-szigeten található birtok eladási ára 65 millió dollár.

Az ingatlan Aquinnah-ban, a sziget délnyugati, viszonylag fejletlen területen található.

Édesanyja halála után Caroline – volt Japán nagykövet –, és férje, Edwin Schlossberg, Deborah Berke-t – aki jelenleg a Yale egyetem építészeti szakának dékánja – kérték fel a ház felújítására és bővítésére.

A Martha's Vineyard sziget Forrás: AFP/Jewel Samad

Ma, a Red Gate Farmon hatszáz négyzetméternyi ingatlan található.

Az ingatlanhirdetés szerint az épületben négy fürdőszoba található, valamint könyvtár és festő szoba is.

A ház ablakaiból pedig kilátás nyílik a Squibnocket tóra. A főépület közelében egy kétszintes vendégház található, ahol további hálószobák, fürdőszobák, valamint konyha található. A birtokon továbbá teniszpálya, medence, kerti tó, istálló és csónakház is található, sőt, egy mesebeli faházikó is, amit kifejezetten az unokáinak szánt Jackie Kennedy.