Izgalmas üzletet nyit a mobilgyártó óriás Budapesten

Huawei pop-up
Vágólapra másolva!
Szombattól 120-féle termékkel, a vállalat csúcskészülékeivel és modern dizájnnal várja a vásárlókat Magyarország első Huawei Pop-Up Store-ja az Aréna Mallban (volt Aréna Pláza). A 25 négyzetméteres üzletben a gyártó legnépszerűbb okostelefonjai mellett az érdeklődők megtalálhatják a cég táblagépeit, notebookjait és közel száz kiegészítő közül is válogathatnak - tájékoztatta a társaság az Origót.
Vágólapra másolva!

Hazánkban első alkalommal nyit pop-up store-t a Huawei. A pop-up store valójában egy rövid élettartalmú bolt, amelynek berendezése kis költségvetésű, kreatív megoldásokat tartalmaz. Egy adott márka néhány hónapra, esetleg néhány hétre elfoglal egy üzlethelyiséget. Az ilyen üzletek esetében nem csupán az eladás a lényeg, hanem azok kiállítóhelyként is funkcionálnak.

A modern kialakítású üzletben a gyártó összes eddigi sikerkészüléke megtalálható lesz, a Huawei kínálatában fellelhető mobil-tartozékokat és kiegészítőket is beleértve.

A Huawei Pop-Up Store kínálatában a tavalyi év zászlóshajó készülékei, a Mate 20 Pro és Mate 20 mellett többek között az előző, mesterséges intelligenciával támogatott okostelefonszériák, mint a P20 és a P Smart, illetve a táblagépek közül a MediaPad M5 Lite és a gyártó első notebookjai, a MateBook X Pro és a MateBook D 15,6" is elérhetők lesznek.

Forrás: Origo

A megnyitó alkalmából a Huawei közösségimédia-promóció keretében megajándékozza a pop-up store első 200 vállalkozó szellemű látogatóját; az üzletről készített fotót megosztó résztvevők páros mozijegyet nyernek a Cinema City Arénába.