Már mobiltelefonról is lehet utalni ennél a hazai banknál

CIB Bank a Teréz körúton 2016 augusztus 19. bank, pénz, pénzintézet,
A CIB Bank egyik fiókja a fővárosban, a Teréz körúton
Vágólapra másolva!
Megújult a CIB Bank honlapjának külseje és újabb hasznos funkciók várják a látogatókat. Hamarosan indul az új ügyfelek számára Magyarországon elsőként elérhető, teljesen online személyikölcsön-igénylési, valamint az online számlanyitási lehetőség is. A digitalizációs törekvések jegyében a bank mobilalkalmazása szintén megújult: a továbbfejlesztett applikációban számos új funkció érhető el, köztük olyan is, amely lehetővé teszi a telefonszám alapján történő átutalást.
Vágólapra másolva!

Augusztusban új funkciókkal bővült a pénzintézet mobilalkalmazása. A megújult applikációban már kezelhetők többek között a befektetések és betétlekötések, láthatók a biztosítások, elérhető a SEPA átutalás.

A mobilalkalmazásban már elérhető egy vadonatúj funkció: a hazai piacon úttörő szolgáltatással a CIB Bank ügyfelei a bankszámlaszám ismerete és így megadása nélkül indíthatnak egymás között átutalási műveleteket: elég kiválasztani a partnert telefonjuk névjegyzékéből.

Ehhez előzetesen engedélyezni kell az alkalmazásnak a hozzáférést a telefonkönyvhöz.

A CIB Bank egyik fiókja a fővárosban, a Teréz körúton Fotó: Szabó Gábor - Origo

A banknál folytatódnak a digitális fejlesztések, hiszen

még az idén megteremtik a teljesen online számlanyitás és személyikölcsön-igénylés lehetőségét.

A CIB Bank mobilalkalmazását már 180 ezer ügyfél használja, ám a pénzintézet várakozásai szerint számuk 240 ezerre nőhet az év végére.