A legőrültebb ajándékok Star Wars-rajongóknak

star wars battlefront II játék ea disney
Star Wars Battlefront II
Vágólapra másolva!
A Star Wars-rajongók számára különlegesen telik majd az ünnepi időszak, hiszen a legújabb film bemutatójáig már csak néhány nap van hátra. Bizonyára sokan szeretnének majd a Csillagok Háborúja-univerzumhoz kapcsolódó ajándékokat tenni a karácsonyfa alá, ezért mutatunk néhány ötletet azoknak, akik nem sajnálják a pénzt, ha kedvenc filmjeikhez kapcsolódó tárgyakra költhetik.
Vágólapra másolva!

A héten világszerte és a hazai mozikban is bemutatásra kerül a sokak által várt új Star Wars-film. Az Utolsó Jedik minden korosztály számára élvezetesnek ígérkezik, hiszen az 1977-ben, az Egy új remény bemutatóján még gyerekként részt vevő rajongók, ma már felnőtt fejjel ülnek be a vetítésre.

Illusztráció Forrás: Collection Christophel/© lucas film / Walt Disney

A Bloomberg a premier apropójából összegyűjtött néhány olyan ajándékot, amikre bizonyára csak a legnagyobb rajongók nem sajnálják a pénzt, hiszen egyáltalán nem olcsó kacatokról van szó. Jöjjenek tehát a legőrültebb ajándékötletek, amik biztosan felvillanyozzák a széria kedvelőinek karácsonyát.

Darth Vader Swarowski kristály figura, 10 250 dollár (2,7 millió forint)

Aki a sötét oldalt és annak leghíresebb karakterét, Darth Vadert kedveli, az most potom 10 250 dollárért megszerezheti magának ezt a 300 fekete kristályból kirakott figurát, amelyen 29 000 hagyományos kristály is található. A Swarowski szerint minden egyes figura elkészítése több mint 120 órát vett igénybe.

Darth Vader Forrás: Swarovski

Az Ezeréves Sólyom legószett, 799 dollár (210 ezer forint)

Han Solo klasszikusnak számító űrhajója megelevenedhet a szerencsés rajongó otthonában. A készítők szerint ez a legélethűbb és legrészletesebb modell amit valaha készítettek. Az űrhajóhoz természetesen jár Han Solo, Leia hercegnő, Csubakka és C-3PO figurája is. Az új generáció néhány tagja is helyet kapott a fedélzeten, mint például a közkedvelt BB-8.

Ezeréves Sólyom legószett Forrás: 123RF

Han Solo lefagyasztott mása, 9999 dollár (2,66 millió forint)

Jabba palotája helyett, most 9999 dollárért bárki szobájába bekerülhet Han Solo fagyasztott mása, asztal formájában. Az ár mellett a másik hátulütője a dolognak, hogy 12 hét az elkészítési idő, ezért karácsonyig már biztosan nem érkezik meg az ajándék.

Han Solo Forrás: Flickr/The Conmunity

Star Wars flippergép, 8999 dollár (2,4 millió forint)

Bizonyára akadnak olyan Star Wars-fanatikusok, akik szeretik a flippert is. Számukra készült ez az egyedi Csillagok Háborúja tematikájú flippergép. A gép az eredeti trilógiából ismert szövegeket is lejátszik, valamint LED formájában beépítették az Ezeréves Sólymot is amint TIE vadászgépekkel harcol.

Forrás: sternpinball.com

Halálcsillag grillsütő, 10 000 dollár (2,6 millió forint)

Egy birodalmi kerti parti elengedhetetlen kelléke lehet ez a Halálcsillagot ábrázoló grillsütő. Egy igazi Sith-rajongó számára nincs is szebb annál, mint az ikonikus létesítmény belsejében megsütni a finomságokat. Ugyan az eredeti űrállomás tervezése többször is balul sült el, de attól még ez a termék valószínűleg hibátlanul működik addig, míg Luke Skywalker fel nem robbantja.

This day last year, this 800lb baby went home. #happyfirstbdaydeathstar #deathstarfirepit #locallovemke #mkemakers #makersgonnamake

Milwaukee Blacksmith (@milwaukeeblacksmith) által megosztott bejegyzés,

Ezeréves Sólyom üvegasztal, 6499 dollár (1,7 millió forint)

Ki ne emlékezne a jelenetre, amikor Han Solo átvezényli szeretett űrhajóját az aszteroidamezőn, miközben C-3PO a túlélés esélyeit számolja ki éppen. Most bárkinek a lakásában ott lehet a klasszikus jelenetet megörökítő kis asztal, csak a borsos árat kell megfizetni.