A legviccesebb dolgok, amiket emberek részegen vettek

házibuli
Friends enjoying mulled wine in chalet
Vágólapra másolva!
Egy hosszúra nyúlt éjszaka után bizonyára sokakkal előfordult már, hogy olyan dologra költöttek pénzt, amire egyébként nem szoktak. Van aki kedvenc ételéből vesz magának többszemélyes adagot, mások online rendelgetnek dolgokat. A listán szereplő internetezők viszont átlépték az ép elme határát, és csak másnap döbbentek rá arra, hogy mire is ment el a pénzük. A Buzzfeeden szemezgettünk, és összeszedtük a legviccesebb ilyen szerzeményeket.
Vágólapra másolva!

Baseballpóló „Szeretem a nagy labdákat és a kemény ütőt” felirattal

Emily a Facebookon írta meg, hogy a bárban még semmi kivetnivalót nem talált a feliratban, sőt saját bevallása szerint minden idők legjobb és legeszesebb szlogenjének gondolta akkor. A többi vendéggel is megosztotta ötletét a baseballrajongó hölgy, és a legtöbb embernek tetszett az ötlet, ezért megrendelte a pólót. Amikor a póló megérkezett már nem tűnt olyan viccesnek.

Illusztráció Forrás: AFP/2016 Getty Images/Sean M. Haffey

Repülőjegy

Az egyik felhasználó megosztotta, hogy barátnője részegen repülőjegyet vett Louisiana államba. Valójában a két nénikéjét, Louise-t és Annát szerette volna meglátogatni. A gond csak azzal volt, hogy ők New Hampshire-ben laktak, 2200 kilométerre Louisianától.

Illusztráció Forrás: AFP/Mischa Keijser

Társkereső előfizetés

Az egyik felhasználó úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne regisztrálni a Plenty Of Fish nevű társkereső oldalon. Valószínűleg részegen viccesnek tűnt kamuprofilt létrehozni egy delfin számára, de csak két hónap után vette észre a bankszámlakivonatban, hogy az oldal szorgalmasan szedegette le a havidíjat.

Forrás: AFP/Ken Kiefer 2

Az új Elon Musk

Sarah Anderson a Facebookon osztotta meg, hogy egyik este 200 dollár értékben rendelt mindenféle színes, csillogós szalagot, mert szeretett volna egy hullahoppkarika gyártásával foglalkozó startupot indítani. Az ötlet azután született, hogy enyhén ittas állapotban megnézett három YouTube-videót a témában. Bevallása szerint a mai napig fogalma sincs, hogyan kell hullahoppkarikát készíteni.

Illusztráció Forrás: AFP/Cultura Creative/Duel

Portré

Egy feleség arról számolt be, hogy egyik alkalommal, amikor a férje igazán sokat ivott, 40 dollárt fizetett a kocsmában egy másik, ismeretlen férfinek azért, hogy lerajzolja őt. A kép nem sikerült túl jól, és a művész aláírásából sem derült ki sok minden, hiszen a papír alján csak annyi állt, hogy „fuck you”.

Illusztráció Forrás: MTI/Kovács Tamás

Karate Kid

Bri Hoy-Skubik egyik este elment szórakozni, hazaérve pedig úgy gondolta szüksége lenne valami új hobbira és egy cipőre. Az eredmény az lett, hogy 10 pár gurulós cipőt rendelt, és beiratkozott egy 3 hónapos karateoktatásra, amire természetesen sosem ment el.

A gurulós Heelys cipő Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Tobias Hase

Ha érdekli a három legviccesebb dolog, amit részegen vettek, kattintson a következő oldalra.