Belépőjegy a nagyvállalati világba

University students studying together in class. Couple - Relationship Student University Student Women Females Men Males Two People Searching Youth Culture Lens Flare Young Adult Sitting Reading Looking Working Studying Learning Mixed Race Person Planning
Two young students reading a book in library. University students studying together in class.
Vágólapra másolva!
A hazai vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel és megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ebben segít most a SAP szoftvercég programja.
Vágólapra másolva!

Az Innovmatch verseny olyan innovatív egyedi alkalmazásokat fejleszteni kívánó cégeket, startupokat, fejlesztői közösségeket, vagy éppen érett vállalatokat keres, amelyek ötleteikkel a regionális nagyvállalatok problémáira tudnak megoldást találni.

Akik a legjobb megoldásokkal rukkolnak elő, azok akár már a megrendelést is magukénak tudhatják!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/BartekSzewczyk/Bartekszewczyk

A verseny egy innovációs megmérettetés, amelyre még szeptemberben érdemes pályázni. Ugyanis október közepére (legkésőbb október 16-áig), olyan megoldásokat kell bemutatni, amely választ adhat az SAP nagyobb régiós ügyfeleinél felmerült üzleti igényre.

A jelentkező csapatok öt valós probléma megoldása közül válogathatnak.

A legjobb megoldást prezentáló csapat bejut a prágai nagydöntőbe, ahol a nemzetközi zsűri döntéshozói előtt kap lehetőséget a bizonyításra. A zsűri tagja lesz a neves Techstars accelerátor képviselője is.

A megoldásoknál a lényeg az innováció és a jó ötletek, amiket első körben egy 3 perces Youtube videóban kell majd bemutatni.

Ennek beadási (feltöltési) határideje október 16-a. Az első regisztrációt azonban nem árt szeptember végéig leadni, hiszen a munka elkészítésére érdemes legalább két-három hetet hagyni.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Jacob Ammentorp Lund/Jacob Ammentorp Lund

Fontos még, hogy a bemutatni kívánt alkalmazást az üzleti szoftvervilág egyik legmodernebb technológiája, az SAP Cloud Platform segítségével kell lefejleszteni.

A technológiát az SAP biztosítja az indulók részére, sőt oktatási anyaggal is ellátja a résztvevőket.

Az első fordulóban győztes csapat fél évig ingyen használhatja SAP Cloud Platform szolgáltatását, és az SAP 350 ezer ügyfele révén eleve egy olyan potenciális vevőkörhöz juthat, amit a hasonló startup és innovációs versenyek többsége még sikeres szereplés esetén sem feltétlenül tud biztosítani.

A cikk megjelenését az MVM Edison Program támogatta.