Vágólapra másolva!
Újabb két vidéki város csatlakozott a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózathoz, ezzel már tizenhárom megyeszékhelyen, összesen harminc városban kérhetnek díjmentesen tájékotaztást, tanácsot pénzügyi kérdésekben - közölte a Magyar Nemzeti Bank.
Vágólapra másolva!

Kecskeméti és salgótarjáni ügyfélpontokkal bővült a pénzügyi fogyasztóvédelmi szolgáltatást nyújtó, jegybanki támogatással működő vidéki Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat - tájékoztatott közleményben a Magyar Nemzeti Bank.

Salgótarjánban a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség (FÉBÉSZ), Kecskeméten pedig a MERKATING Innovációs és Tanácsadó Közhasznú Nonprofit Kft. nyújt

díjmentes tájékoztatást a hazai pénzügyi szolgáltatásokról, a lakossági panaszok, problémák kezeléséről,

s ad információkat az ügyfelek felelős pénzügyi döntéseinek meghozatalához a jegybank támogatásával.

A két új iroda megnyitásával az MNB-vel együttműködő immár négy partner pénzügyi fogyasztóvédelmi szervezet összesen 13 hazai megyeszékhelyen – Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Szolnokon, Tatabányán és Zalaegerszegen – segíti a fogyasztókat.

A partnerekkel kötött jegybanki szerződések alapján a szakemberek az adott megyék további településein is (Nagykanizsától Szentlőrincen át Nyírbátorig összesen még 17 városban) rendszeresen adnak tanácsot, tartanak pénzügyi előadásokat.

A tanácsadó irodák helye, elérhetősége és nyitvatartási idejeje a linkre kattintva eléhető: Pénzügyi tanácsadó irodák