Az Aldi meglepő szolgáltatásokkal bővíti kínálatát

aldi bolt üzlet élelmiszer közért
A logo is pictured on a sign outsude an Aldi supermarket store in London on September 26, 2016. Aldi UK announced on Monday that it will invest Ł300 million ($389 million, 346 million euros) to revamp its stores over the next three years. Aldi and its German rival Lidl have boomed in Britain, grabbing market share from traditional supermarkets Asda, Morrison, Sainsbury's and Tesco, as customers tightened their belts to save cash. / AFP PHOTO / Daniel Leal-Olivas
Vágólapra másolva!
Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. bejelentette, hogy több országhoz hasonlóan hazánkban is utazással és szálassal bővítik a kínálatot. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours International-nek termékeit kínálja a magyar piacon.
Vágólapra másolva!

2017 szeptember 21-étől az Aldi Magyarország is elindítja azt weblapot, ahol a vásárlók egyszerűen böngészhetnek a különböző turisztikai irodák ajánlatai között. Az Aldi Utazásnál a foglalás, a fizetés, a segítségkérés is egyszerű.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll azoknak akiknek bármilyen kérdése vagy problémája akad. Az ügyfélszolgálat hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között, szombaton pedig 8 és 16 óra között áll az ügyfelek szolgálatára.

Az oldalon lévő árak forintban vannak meghatározva és foglaláskor csak 20 százalékot kell befizetni

valamint az indulás előtt 4 héttel minden egyéni utazás foglalása költségmentesen módosítható. továbbá adott feltételek mellett a foglalás annak befejezésétől számított 24 órán belül díjmentesen törölhető.

A cég első termékcsoportja a saját márkás utazások köre,

melyeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állít össze. Az Eurotours folyamatosan fejleszti a kizárólag az ALDI Utazás magyarországi kínálatában elérhető külföldi és belföldi utazásokból álló termékeket.

Az Aldi 2008-ban nyitotta meg első üzletét hazánkban és jelenleg közel 2600 ezer munkavállalót foglalkoztat és 125 áruházból álló országos hálózattá bővült.