Nem kell hinni a magyar csodavízben

Vágólapra másolva!
Magyarország első, biominősített ásványvízéből készült, strukturált vizet palackoznak Hajdúsámson határában, egyetemi professzor vizsgálja, mi mindenre jó még a Darabos család szupervize. A forrás a telkén bugyogott fel.
Vágólapra másolva!

Kezdetben szódavizet szállított a megyében Darabos János. Gyarapodott a vállalkozása, majd az első hazai franchise-rendszerek egyike volt az övé. Ahogy új kutakat telepítve egyre jobban megismerte a különböző források vizeit – felismerni vélt összefüggéseket a saját szervezetének viselkedése és az aznap vagy kúraszerűen megivott ásványvizek bizonyos tulajdonságai között. Magán tesztelte, de professzorral validáltatta: a szakember szerint rengeteg részletet kell még kideríteni a vállalkozó által kitermelt vízről, de az tény: hinni nem kell benne, az élettani hatás működik anélkül is.

Frissítés: Korábban tévesen állítottuk azt, hogy Dr. Dinya Zoltán a Debreceni Egyetem munkatársa, az anyagban említett kutatások nem folynak a Debreceni Egyetemen, az intézménytől elnézést kérünk. Dr. Dinya Zoltán a Nyíregyházi Egyetem Agrár és Molekuláris Kutató Intézetének professzora.