Akár 300 ezer forintot is nyerhet egy tanár

osztálypénz, iskola, tanterem Szabi cikkéjhez, a kép illusztráció!!!
Vágólapra másolva!
Akár 300 ezer forintot is kaphat az az általános vagy középiskolai tanár, aki a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány "Ésszel a pénzzel!" című pályázatára jelentkezik. A pályázat célja a pénzügyi és gazdasági ismeretek növelése - közölte a PADMA.
Vágólapra másolva!

A pályázatra olyan tematikus tananyagtervek kidolgozását várja az alapítvány, amelyek alkalmasak a mindennapi életvezetéshez, a családi háztartások kiszámítható és biztonságos gazdálkodásához szükséges elméleti és gyakorlati ismeretek átadására.

A pályázatra általános iskolai tanítók és tanárok, valamint középiskolai tanárok jelentkezhetnek, a beküldési határidő 2016. augusztus 31. éjfél.

Forrás: MTI/Balázs Attila

A PADMA alapítvány 2015-ben indította el ösztöndíj és pályázati programját, amellyel középiskolás diákokat, hazai és nemzetközi oktatókat, kutatókat és Phd. hallgatókat szeretne elérni és támogatni.

Az alapítvány célkitűzései közé tartozik Bács-Kiskun megyében, kiemelten Kecskeméten a közgazdasági, pénzügyi szakemberképzés támogatása, elősegítése, közgazdasági, pénzügyi, valamint interdiszciplináris kutatások elősegítése, támogatása.

A kategóriánként odaítélhető összeg:

  • I. helyezett: 300.000 Ft
  • II. helyezett: 150.000 Ft

A bírálatot 3 fős gyakorló pedagógusokból álló bizottság végzi - közölte a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány.