Valószínűleg véget ér Norbi nagy kalandja

Schobert Norbert, Norbi, tőzsde
Schobert Norbert, a Norbi Update igazgatótanácsának elnöke és felesége, Rubint Réka, a cég társtulajdonosa a Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítéséről tartott sajtótájékoztatón.
Vágólapra másolva!
Két év után kivonulhat a tőzsdéről a Norbi Update. Schobert Norbert, a Norbi Update igazgatótanácsának elnöke vetette fel a május végi közgyűlés napirendjére a társaság zártkörűvé alakítását és a részvények nyilvános forgalomból való kivonását.
Vágólapra másolva!

A Norbi Update Lowcarb közgyűlése május végi ülésén tárgyalni fogja, hogy a cég kivonuljon-e a tőzsdéről.

A részvények kivonása

A vállalat közgyűlésének napirendjében a Hvg.hu vette észre az alábbi kiegészítést: "Alulírott Schóbert Ferenc Norbert mint a Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke a társaság 2016. 05.31-i éves rendes közgyűlésére kérem, hogy az alábbi napirendi pontot felvenni és megtárgyalni szíveskedjen a közgyűlés:

Két évig tartott

A 2015-ös évet a cég osztalék nélkül, 344 millió forintos adózott veszteséggel zárta. A részvények kereskedését a felügyeletet ellátó jegybank hiányosságok miatt többször felfüggesztette, és bírságot is kiszabott.

André Agassi, aki a Norbi Update nemzetközi terjeszkedésének reklámarca volt, 2015 őszén hagyta el a hajót.

A Norbi Update Lowcarb 2014 márciusában alakult nyílt részvénytársasággá, a részvényeket 2014 nyarán vezette be a tőzsdére a Buda-Cash.