Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Lefújta a miniszter a sajtótájékoztatót

Online pénztárgép egy debreceni üzletbe
Debrecen, 2014. január 7. Online pénztárgép egy debreceni üzletben 2014. január 7-én. A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a pénztárgép-cserét figyelemmel kísérő munkabizottságnak, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes gépekre való átálláshoz biztosítandó állami támogatás igénybevételének határideje január 31. legyen. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Mégsem tart ma 11 órakor sajtótájékoztatót Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A beharangozott sajtótájékoztató elmarad - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az online pénztárgépek kiterjesztése lett volna a esemény témája.
Vágólapra másolva!

Nincsen oka a sajtótájékoztató lefújásának,

- közölte Varga Mihály sajtósa. A tájékoztató az online pénztárgépek kiterjesztéséről szól volna.

Kedd reggel még az Origón is azt írtuk, hogy délelőtt nagy bejelentésre készül Varga Mihály.

Az online pénztárgépeket kiterjesztenék Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A kormány kiterjesztené az online pénztárgépek használatát például a fodrászokra, a pénzváltókra, a diszkókra és az ügyvédekre is. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ma 11 órakor a Porsche Hungaria pesti telepén tartott volna sajtótájékoztatót.

Mivel az NGM sajtóosztálya nem mondta el, miért marad el a sajtótájékoztató, ezért csak gyanítjuk, hogy köze lehet a reggeli brüsszeli robbantásos merényletekhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről