Megtudtuk, mit tetováltatott magára az adóellenőr

Hells Angels, tetoválás
A member of the rocker group 'Hells Angels Motorcycle-Club Stuttgart' wears a tattoo which features the emblem of the club in Stuttgart, Germany, 7 March 2015. A press conference dealt with the ban to display the Hells Angels emblem in public , which was passed by the Interior Ministry of Baden-Wuerttemberg in July 2014 and against which the Hells Angels have filed a legal complaint. Photo: Daniel Naupold/dpa
Vágólapra másolva!
Egy motoros szimbólummal lett gazdagabb az a NAV-munkatárs, aki vállalta, hogy ellenőriz egy tetoválószalont.
Vágólapra másolva!

Ahogy már megírtuk, a NAV pénzügyőreinek tudomására jutott, hogy Budapest egyik III. kerületi lakótelepén egy román állampolgár tetoválószalont alakított ki, és azt engedély nélkül üzemelteti. Az információt tett követte, és ahogy az adóhatóságtól megtudtuk: az egyik pénzügyőr vállalta, hogy egy motoros szimbólumot tetováltat magára.

Szakmai elhivatottságból jeles, de sajnos képet nem kaptunk az elkészült műről, így csak egy illusztrációval szolgálhatunk.

Illusztráció Forrás: MTI/Kallos Bea

A szalon tulajdonosa, egy román férfi ellen adószám nélkül végzett adóköteles tevékenység miatt eljárás indult, melynek végén 200 ezer forint pénzbírság kiszabása várható, valamint megvizsgálják a férfi vagyonának gyarapodását is.