Tovább marad nyitva az Aréna Pláza is

Aréna Pláza bevásárlóközpont épületfotó este esti felvétel esti kivilágítás felirat fényreklám FOTÓ FOTÓTÉMA gyalogos KÖZTERÜLET NAPSZAK utcai lámpa városkép Budapest, 2014. november 5.
Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros
Budapest, 2014. november 5. Az Aréna Pláza bevásárlóközpont épülete esti kivilágításban a főváros VIII. kerületében, a Kerepesi úton. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Pénteken és szombaton 22 óráig várja vásárlóit a legnagyobb regionális bevásárlóközpont, írja közleményében a pláza.
Vágólapra másolva!

Március 15-től új nyitva tartási rend lép érvénybe az Aréna Plázában. Az üzletek nyitva tartását korlátozó szabályok miatt pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, 22 óráig várják a vásárlókat a nemrég teljes körűen megújult bevásárlóközpontban, olvasható a közleményben.

Mint írják, a hét utolsó napján továbbra is nyitva tartanak az éttermek, a kávézók, több kisebb üzlet, valamint a 23 termes mozi is.

A plázák többsége nyitva lesz

Vasárnap is nyitva tart majd a bevásárlóközpontok többsége, közölte korábban a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége. A plázákban vasárnap kinyithatnak a kávézók, éttermek, valamint minden olyan üzlet, amely nem nagyobb 200 négyzetméternél, és a tulajdonos vagy családi segítő dolgozik az üzletben.